Carson daje 'signal' Vrsaljku

 SCREENSHOT Screenshot
KAOS U TUNELU

VIDEO: Otkriveno zašto je Hrvat toliko pobjesnio da su ga trojica morala držati! Sve je započeo ovaj tip?

Cure novi detalji nemilih scena iz Madrida koji pokazuju da je provokacija bilo s obje strane
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. travanj 2022. 10:35

Još uvijek se vuku repovi nakon sinoćnje četvrtfinalne utakmice Manchester Cityja i Atletica u Madridu. Susret je završio 0:0, ali ono što je obilježilo ovu utakmicu su velike svađe i gužva u tunelu nakon što je sudac odsvirao kraj.

Pojavila se snimka u kojoj je u glavnoj ulozi Šime Vrsaljko o čemu smo već pisali OVDJE. Hrvat je u jednom trenutku u tunelu potpuno izgubio živce i pokušao napasti igrače Cityja. Vrsaljko je urlao na suparničke igrače, a u jednom trenu je i bacio bocu prema njima, a izgleda da je i pljunuo u njihovom smjeru. Zaštitari i policija su imali pune ruke posla, a sada je otkriveno i što je iznerviralo hrvatskog braniča.

image
Screenshot

Engleski mediji pišu kako je sve zakuhao pomoćni vratar Cityja Scott Carson koji je nešto dobacio Vrsaljku i pokazao mu da ga čeka u nastavku tunela. Iskusni 36-godišnji vratar je Vrsaljku signalizirao prema stepenicama što je totalno razbjesnilo hrvatskog braniča nakon čega je uslijedio spomenuti eksces poslije kojeg je intervenirala i policija.

U glavnim ulogama su, pišu Englezi, bili Stefan Savić i Vrsaljko koji su htjeli obračun s Jackom Grealishem s kojim su se zakačili već i u prvoj utakmici ove dvije ekipe. Grealish je opet iznervirao Savića kojeg je izgleda nazvao 'pi***m' nakon što je ovaj pokušao podići Phila Fodena koji je ležao nakon što ga je pokupio Felipe na kraju utakmice.

Savić je krenuo za njim nakon susreta, a u tunelu je izbio i eksces između Carsona i Vrsaljka pa je sve izgledalo vrlo kaotično. Ruben Dias je stao u obranu Grealisha i odveo ga od gužve, a Vrsaljko je u pokušaju da dođe do Carsona i Kylea Walkera bocom pogodio nevinog Aymerica Laportu.

CIJELI INCIDENT U TUNELU POGLEDAJTE OVDJE.

Linker
29. travanj 2024 03:43