PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp
MAJSTORSKI POTEZ

VIDEO: Pogledajte fantastičan gol i ludi finiš u Beogradu, Zvezdu u vodstvo doveo bivši HNL-ovac

Sjajnu je akciju zaokružio ganski ofenzivac Osman Bukari na asistenciju Jean-Philippea Krassa
Piše: SNObjavljeno: 04. listopad 2023. 23:31

Crvena zvezda je u 2. kolu Lige prvaka došla do prvoga boda protiv Young Boysa. Iako je beogradska momčad vodila 1:0 pogotkom bivšeg igrača Gorice, Senegalca Cherifa Ndiayea u 35. minuti, švicarski je sastav preokrenuo susret i stigao do vodstva 2:1.

Ipak, Zvezda se nije predavala i na svojoj je Marakani uspjela doći do boda u 88. minuti. Sjajnu je akciju zaokružio ganski ofenzivac Osman Bukari na asistenciju Jean-Philippea Krassa. Bukari je prihvatio loptu duboko u šesnaestercu i efektno iz okreta svladao gostujućeg vratara Racioppija.

Bukari je proglašen i za igrača utakmice. UEFA-ina Komisija tehničkih promatrača pohvalila je njegovu izvedbu:

- Bio je stalna prijetnja u napadačkoj igri Crvene zvezde, asistirao je za prvi i postigao drugi gol za svoju momčad impresivnim udarcem iz mrtvoga kuta.

Man. City slavio je s 3:1 protiv RB Leipziga uz izvrsnu partiju Joška Gvardiola te zadržao vodeću poziciju skupine G s maksimalnih šest bodova. Leipzig je drugi s tri boda manje, a treća Crvena zvezda i posljednji Young Boys imaju po jedan osvojeni bod.

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar, nije mogao biti nezadovoljan s obzirom na rasplet utakmice.

"Tražio sam od igrača da igraju visoko, da pritisnu protivnika, ali onda smo nesretno primili taj gol. Sretan sam zbog igre u posljednjih 30 minuta, a na kraju smo mogli i pobijediti. No, to je nogomet, malo nam je nedostajalo da napravimo dobar rezultat. Publika nas je nosila i hvala im na podršci", kazao je Bahar.

Linker
03. svibanj 2024 00:12