JUSTIN TALLIS Afp
VELIKE PRILIKE

VIDEO: Pogledajte tri golema promašaja Borussije, vratnica je spasila Kraljevski klub

Borussija može žaliti što odličan početak utakmice nije naplatila pogotkom
Piše: SNObjavljeno: 01. lipanj 2024. 21:35

U tijeku je najveća utakmica klupskog nogometa, odnosno finale Lige prvaka između Real Madrida i Borussije Dortmund. Unatoč tomu što je Real izraziti favorit, Borussija je u prvih pola sata propustila tri ogromne prilike.

Prvo je u 21. minuti Karim Adeyemi nakon sjajne dubinske lopte Matsa Hummelsa izašao oči u oči s vratarom Reala Thibautom Courtoisom. No, Nijemac je oklijevao, otišao u stranu, i na kraju ostao bez prilike da zapuca prema golu.

PRVU VELIKU PRILIKU BORUSSIJE POGLEDAJTE OVDJE

Borussija nije stala na tome i dvije minute kasnije tresu vratnicu Realovog gola. Ovog se puta Niclas Füllkrug našao u sjajnoj poziciji. On je uspio prebaciti Courtoisa, ali je njegova lopta odsjela na vratnici.

VRATNICU FULLKRUGA POGLEDAJTE OVDJE

Festival promašaja ekipe iz Dortmunda nastavio se u 28. minuti. Ponovno je prijetio Adeyemi čiji je udarac iskosa obranio Courtois. Na odbijanac je natrčao Füllkrug koji nije uspio pospremiti loptu u praznu mrežu.

TREĆU PRILIKU NIJEMACA POGLEDAJTE OVDJE

Sve u svemu, Real je uz dosta sreće preživio da rano ne padne u zaostatak. S druge strane, Borussija može žaliti što odličan početak utakmice nije naplatila pogotkom.

Linker
01. lipanj 2024 21:36