Federico Valverde

 ALBERTO PIZZOLI Afp
NOVO SLAVLJE KRALJEVA

VIDEO Realov junak: ‘Suparnički igrač me zezao da nisam ja zabio. Bellingham? Čista magija‘

"Pogledao sam semafor na kraju i malo me zasmetalo što nije pisalo Valverde"
Piše: SNObjavljeno: 03. listopad 2023. 23:38

Real Madrid je upisao nova tri europska boda. U sjajnoj utakmici Kraljevi su s 3:2 slavili na gostovanju kod Napolija, a pobjednički gol zabio je Fede Valverde.

Urugvajski veznjak zakucao je loptu u mrežu s 25 metara i tako donio Realu novu veliku pobjedu. Ipak, gol mu se neće pisati, već je pripisan Meretu kao autogol jer se od njega lopta odbila u mrežu.

- Bila je to predivna utakmica s veličanstvenom atmosferom. Najvažnije je, naravno, da smo uspjeli pobijediti. Mislim da smo dominirali u prvom dijelu, ali u prvih nekoliko minuta nastavka smo patili i gurnuli su nas preduboko. Ipak, bili smo dovoljno dobri da izbjegnemo veće probleme i da počnemo igrati bolje, a to smo na kraju i uspjeli - rekao je Valverde nakon utakmice pa pohvalio svojeg suigrača:

- Bellingham je odigrao senzacionalnu utakmicu. Uzeo je loptu kod prvog gola i namjestio za Viniciusa koji majstorski pogađa. Kod drugog gola Jude je jednostavno proizveo magiju. Pogledao sam semafor na kraju i malo me zasmetalo što nije pisalo Valverde kod našeg trećeg gola. Čak me i jedan od njihovih igrača zafrkavao da to nije moj gol. Ok, u redu. Najvažnije je da je Real pobijedio - zaključio je Urugvajac.

GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE.

Linker
18. svibanj 2024 21:42