PAUL ELLIS Afp
POSLASTICA VEČERI

VIDEO: Rebić zabio Liverpoolu, pogledajte potez nakon kojeg je nastalo ludilo - dva preokreta i golijada

Fantastičnu utakmicu odigrali su Liverpool i Milan na Anfieldu uz odličnu partiju bivšeg Vatrenog
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. rujan 2021. 23:06

LIVERPOOL - MILAN 3:2 (1:2) (Alexander-Arnold 9', Salah 49', Henderson 69' / Rebić 42', Diaz 44')

Anfield Road. Sudac: Szymon Marciniak (Poljska).

LIVERPOOL (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson - Henderson (od 84. Milner), Fabinho, Keita (od 71. Thiago) - Salah (od 84. Oxlade-Chamberlain), Origi (od 63. Mane), Diogo Jota (od 71. Jones).

MILAN (4-5-1): Maignan - Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez - Bennacer (od 71. Tonali), Kessié, Saelemaekers (od 62. Flrenzi), Brahim Diaz, Rafael Leao (od 62. Giroud) - Rebi (od 83. Maldini).


U skupini B, jednoj od najjačih u ovogodišnjem izdanju CL, na Anfieldu smo gledali najdramatičniju utakmicu večeri gdje je u glavnoj ulozi sa milanske strane bio hrvatski internacionalac Ante Rebić. Liverpool je pobijedio 3:2 nakon što je vodio 1:0, pa gubio 1:2.

LIJEP POGODAK ANTE REBIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Redsi bez ozljeđenih Firmina i Elliotta, a Klopp je na klupi ostavio Van Dijka, Manea i Alcantaru ponudivši prigodu Keiti, Origiju i poslije 10 mjeseci od ozljede tetive lijevog koljena, stoperu Joeu Gomezu. Talijani sa Rebićem u ulozi centarfora, dok Zlatan Ibrahimović nije ni došao u Liverpool zbog ozljede.

image
PETER BYRNE/PA IMAGES/PROFIMEDIA Peter Byrne/Pa Images/Profimedia

Ludu utakmicu gledali smo u prvih 45 minuta, Redsi su poveli 1:0 nakon udarca Alexander Arnolda i autogola Tomorija u 9. minuti. Pet minuta kasnije sjajni vratar Maignan obranio je jedanaesterac Salahu i nakon 20-ak minuta ugasio se Liverpool koji je do tada imao čak 13 udaraca prema vratima naspram nule Milana. Do kraja poluvremena je Milan dvaput zapucao prema Alissonu i obje su lopte ušle u mrežu.

image
PAUL ELLIS Afp

Prvo Rebićeva u 42. minuti, plasirana desnm nogom s lijeve strane, a onda iz kontre Diazova dvije minute kasnije, nakon akcije koju je poveo Rebić, za 1:2 na poluvremenu. Međutim, već na početku drugog dijela poravnao je Salah, a potom i Henderson u 69. minuti udarcem sa 17 metara preokrenuo na konačnih 3:2.


IZVJEŠTAJE S OSTALIH UTAKMICA PROČITAJTE OVDJE

Linker
25. travanj 2024 10:26