Cristiano Ronaldo i navijač
 MARTIN RICKETT/PA IMAGES/PROFIMEDIA Martin Rickett/Pa Images/Profimedia
DIRNUO MU JE U DRES

VIDEO: Ronaldo slavio veliku pobjedu, a onda ga je zaskočio navijač! Intervenirali i zaštitari

Navijač se uspio s drugog kraja terena probiti skroz do Ronalda i povući ga za dres
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2021. 08:51

Manchester United je slavio protiv Atalante u Ligi prvaka nakon fantastičnog preokreta. Poveli su talijani s 2:0 golovima Pašalića i Demirala i vodili do 53. minute, ali na kraju su ostali i bez boda. Rashford i Maguire su izjednačili, a onda je Ronaldo u svojem 300. nastupu za engleski sastav zabio 124 gol i donio važna tri boda Unitedu.

Ronaldo je tako zabio u sve tri utakmice Lige prvaka u ovoj sezoni, a zadnji put kad je to napravio za United, u Ligi prvaka 2007./2008. godine, klub iz Manchestera je i osvojio elitno natjecanje. Ove godine ne djeluju toliko moćno, ali ovom su pobjedom napravili korak ka tom cilju.

Ronaldo nakon utakmice nije skrivao svoje oduševljenje golom i pobjedom, a na putu prema tunelu Old Trafforda je slavio i u kameru pokazivao koliko mu je drago zbog nova tri boda. U tom trenutku ga je odlučio pozdraviti i jedan navijač koji se kroz šumu zaštitara zaletio prema portugalskoj zvijezdi.

Navijač se uspio s drugog kraja terena probiti skroz do Ronalda i povući ga za dres prije no što su ga zaustavili zaštitari. Portugalac mu se uspio otrgnuti i otići od njega, a navijač je potom izveden s terena.

Kako je sve izgledalo pogledajte OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 12:20