Screenshot: Reddit
JEDNA RIJEČ - SRAMOTA

VIDEO: SCENA KOJA ĆE RASPAMETITI NAVIJAČE 'London gori' zbog bezobrazno visokog poraza, a prva zvijezda kluba se smije nakon 10. gola!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2017. 00:13

Nogometaši Arsenala pretrpjeli su novi šok. Malo tko od njih uistinu je vjerovao u prolaz u četvrtfinale Lige prvaka i preokret nakon teškog 5:1 poraza u Münchenu, ali da će identičan poraz pretrpjeti i na svom Emiratesu to vjerojatno nisu vjerovali ni najzagriženiji skeptici i protivnici Arsenea Wengera.

A upravo se to dogodilo i to nakon što je Theo Walcott u 20. minuti doveo Arsenal u vodstvo i nakon što su 'topnici' na odmor otišli s minimalnim vodstvom. A onda je u drugom dijelu nakon isključenja Laurenta Koscielnyja uslijedio potpuni raspad sistema.

Arsenal je na kraju i sedmu godinu zaredom ispao u prvoj rundi nokaut faze natjecanja, a poraz od ukupnih 10-2 najgori je za neki engleski klub u nokaut fazi Lige prvaka.

Statističari su odmah iskopali da je ovo ujedno bio najteži Arsenalov domaći poraz od studenog 1998. godine kada su kod kuće u Liga kupu izgubili s 5:0.

Uoči susreta na ulicama sjevernog Londona održan je prosvjed Arsenalovih navijača koji su tražili Wengerov odlazak, a nema sumnje da će nakon ovakvog debakla prosvjedna povorka biti još i veća.

Kamere su na kraju susreta uhvatile i scenu s Arsenalove klupe koja se zasigurno nikako neće svidjeti fanovima. Naime, nakon petog gola u mrežu Arsenala pri rezultatu 1:5, u smijehu od uha do uha uhvaćen je Alexis Sanchez kojeg je Wenger zamijenio u 73. minuti.


Robben GOAL (1-2) Arsenal vs Bayern Munich

Linker
18. svibanj 2024 04:51