FRANCK FIFE Afp
OVO NITKO NIJE VIDIO?

VIDEO: Španjolci bijesni zbog situacije kod Messijevog jedanaesterca! Jeste li primjetili ovaj detalj?

VAR je gledao cijelo izvođenje penala i nije vidio ništa sporno. Nevjerojatna pogreška.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2021. 23:20

Odigravši na svom Parku prinčeva protiv Barcelone 1-1 u uzvratu osmine finala Lige prvaka, nogometaši Paris Saint-Germaina obranili su veliku stečeniu prednost (4-1) na Camp Nou i izborili plasman u četvrtfinale.

Ipak, u sudačkoj nadoknadi prvog dijela bilo je moguće da Barcelona još do odlaska na odmor preokrene vodstvo PSG-a u koje je Francuze doveo Kylian Mbappe. No, Keylor Navas uspio je obraniti kazneni udarac Lionelu Messiju i tako je ostalo 1:1, što je bio i konačni rezultat utakmice.

Mediji u Španjolskoj posebno su se osvrnuli na situaciju u kojoj je Marco Verratti boravio u polukrugu za vrijeme izvođenja kaznenog udarca, što je jasno vidljivo na fotografiji, a to naime, prema nogometnim pravilima nije dopušteno. Dakle, taj se kazneni udarac trebalo ponavljati.

Da stvar bude još gora, VAR je gledao kazneni udarac, ali se usmjerio na kretanje vratara Navasa koji je stajao na crti. Nevjerojatno je da Stuart Atwell, sudac u VAR-sobi, kao niti njegov pomoćnik nisu vidjeli stajanje Verrattija u polukrugu.

image
SCREENSHOT

Kazneni udarac Messija pogledajte OVDJE.

Linker
16. travanj 2024 23:17