Henry i Carragher

 Screenshot: Twitter
ODLUKA PODIJELILA MIŠLJENJA

VIDEO: ‘Sretan sam što ga mogu nazvati klaunom!‘ Carragher napao legendu Man. Uniteda, Henry u šoku

‘Mogu misliti i da Stevie kao ofenzivac to misli, ali mi braniči se moramo držati skupa‘
Piše: SNObjavljeno: 11. svibanj 2023. 08:48

Jamie Carragher, legendarni bivši stoper Liverpoola, javno je prozvao Rija Ferdinanda zbog njegovog komentara na sinoćnju utakmicu Lige prvaka između Milana i Intera.

Ranije su se u prošlosti Carragher i Ferdinand sukobili oko Cristiana Ronalda, a sada se nisu složili oko detalja iz prve polufinalne utakmice na San Siru. Konkretno, oko jedanaesterca koji je sudac Jesus Gil Manzano dosudio za Inter nakon kontakta Lautara Martineza i Simona Kjaera. Kasnije su Manzanu sugerirali iz VAR sobe da dođe pogledati situaciju, a on je nakon pregledavanja snimke poništio svoju prvotnu odluku.

Ferdinand je komentirao utakmicu za BT Sport, a on je situaciju okarakterizirao kao ‘stopostotni‘ jedanaesterac za Inter.

Carrgher je pak radio kao stručni sukomentator CBS-a i nazvao je Ferdinanda- klaunom.

- Mislim da svatko tko je pogledao usporenu snimku i vidio odluku VAR-a, a dalje misli da je to bio penal, mora biti klaun. Mogu razumjeti da napadači u takvim situacijama misle da je ovo jedanaesterac, rekao je Carragher, okrenuvši se u smjeru Thierryja Henryja.

Kada su mu rekli da i njegov bivši suigrač Steven Gerrard misli da je riječ bila o jedanaestercu, Carragher je dodao.

- Mogu misliti i da Stevie kao ofenzivac to misli jer je bilo malo kontakta, ali mi braniči se moramo držati skupa. Mislim da su se neki ljudi malo zanijeli, dodao je Carragher, na što mu je kolega sukomentator Micah Richards rekao da imenuje one koji su se previše zanijeli.

- Rio Ferdinand. Sretan sam što ga mogu nazvati klaunom!, ispalio je bivši stoper Liverpoola.

Ovakav komentar vidno je iznenadio Henryja, dok je Richards rekao da se ne želi miješati u sukob.

Linker
03. svibanj 2024 10:13