JUAN PEREZ/PRESSINPHOTO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Juan Perez/pressinphoto/imago Sportfotodienst/profimedia
DOBRO JE PROŠAO

VIDEO Što je Modrićevom suigraču bilo u glavi? Hrvačkim potezom srušio protivnika, sudac ‘zažmirio‘

U moru prilika s obje strane isplivala je, pak, jedna uistinu neobična situacija
Piše: SNObjavljeno: 03. listopad 2024. 06:27

Program Lige prvaka u srijedu donio je brojna velika iznenađenja. Benfica je s 4:0 potopila Atletico Madrid, Aston Villa je s 1:0 slavila protiv Bayerna i nanijela im prvi poraz u grupnoj fazi nakon osam godina, no rezultat koji je najviše ‘odzvonio‘ nogometnim svijetom je onaj Real Madrida.

Lille je s minimalnih 1:0 srušio aktualnog prvaka Europe i još jednom ukazao na to da Kraljevi, unatoč megamomčadi koji su kreirali, ove sezone jednostavno nisu ‘pravi‘. Pogodak vrijedan tri boda za Francuze u trećoj minuti sudačkog dodatka prvog poluvremena iz kaznenog je udarca zabio Jonathan David.

Madriđani su do kraja susreta ‘pritiskali‘ domaćine, no s nekoliko fenomenalnih obrana istaknuo se vratar Lillea Lucas Chevalier. Luka Modrić u igru je ušao u 57. minuti, no ni nekoliko njegovih sjajnih lopti nije pomoglo Kraljevima da izbjegnu poraz.

U moru prilika s obje strane isplivala je, pak, jedna uistinu neobična situacija. Protagonist je Antonio Rudiger koji je u jednom trenutku, ničim izazvanim, hrvačkim potezom rukom zgrabio protivničkog stopera Alexsandra i srušio ga na pod. Da stvar bude gora, Nijemac je prije već zaradio opomenu, no ova je situacija, na sreću braniča Reala, prošla nezamijećeno, barem za vrijeme susreta.

SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

image
FEDERICO PESTELLINI/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Federico Pestellini/imago Sportfotodienst/profimedia

Linker
04. listopad 2024 10:37