SCREENSHOT X
IMA I PRIVEDENIH

VIDEO Totalni kaos navijača u Madridu: Nizozemci mlatiti sve redom, stolice i stolovi letjeli po VIP loži

‘Stolica je proletjela pored mog brata, a osobi do njega je stolicom razbijen nos‘
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2023. 13:34

Momčad Atletico Madrida stigla je do vrijedne pobjede u drugom kolu Lige prvaka protiv Feyenoorda (3:2), ali nakon utakmice najviše se pričalo o neredu kojeg su na stadionu Metropolitano priredili navijači iz Nizozemske.

Njih oko tri tisuće natiskalo se na gostujuću tribinu u Madridu, ali problem je nastao što je dio navijača uspio dobiti ulaznice i za dio stadiona koji je bio predviđen za domaće navijače. Neki su navodno za ‘zlatni papirić‘ u VIP loži izdvojili i do 200 eura i upravo je tu nastao čitavi problem.

Španjolski mediji tvrde kako je nakon susreta u Madridu uhićeno pet muškaraca u dobi od 20 i 52 godine, te jedan 17-godišnjak. Incident je navodno počeo nakon što su navijači Feyenoorda počeli udarati navijača Atletica, a zatim su počeli bacati stolove i stolice.

- Počeli su bacati stolice i stolove na normalne ljude koji su bili u toj VIP loži. Stolica je proletjela pored mog brata, a osobi do njega je stolicom razbijen nos - govorio je jedan od svjedoka.

Zabilježene su razne ozljede, a navodno je ozlijeđeno i jedno dijete. Jedno je sigurno, obje strane će s velikim strahom iščekivati izvješće UEFA-e o čitavom incidentu.

Feyenoord je očito u velikoj opasnosti zbog ponašanja svojih navijača, ali i Atletico bi se također mogao suočiti s kaznom obzirom da je domaćin taj koji je odgovoran za sigurnost na stadionu.

Linker
27. srpanj 2024 03:03