Matthias Hangst/Getty Images / Bongarts/Getty Images
UZVRAT POLUFINALA

VIDEO: U MÜNCHENU GA DOBRO PAMTE! MAĐARSKI SUDAC SA SVOJIM POMOĆNICIMA UKRAO ŠOU U MADRIDU Kako je izgledao okršaj velikana prošle sezone na Benrabeu

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 01. svibanj 2018. 11:08

Neugodno su bili iznenađeni u Bayernu kada su čuli da će današnji uzvratni sraz polufinala Lige prvaka s madridskim Realom suditi turski sudac Cuneyt Cakir.

Naime, Turčin ih je oštetio u polufinalu Lige prvaka 2016. godine protiv madridskog Atletica, priznavši pogodak francuskog napadača Antoinea Griezmanna iz zaleđa. Još više su u Münchenu začudeni ovom odlukom UEFA-e, jer Cakir je u već 10 puta dijelio pravdu Realu, među ostalima i u nedavnom četvrtfinalu protiv Juventusa u Torinu.

Njihov strah nije bez razloga ako se sjetimo kako su prošle godine ispali od istog suparnika u četvrtfinalu LP. Nakon što je Real dobio u Münchenu 2:1, Bavarci su uzvratili istom mjerom u Madridu, ali od konačnog trijumfa udaljio ih je mađarski sudac Victor Kassai, koji je neopravdano isključio Vidala, a u produžetku priznao dva gola iz zaleđa Cristiana Ronalda. Nadamo se da ovog puta repova neće biti, ali izbor suca ipak poziva na oprez.

Linker
04. svibanj 2024 02:35