Micah Richards i trenuci euforije

 CBS SPORTS SCREENSHOT/TWITTER
VIRALNI HIT

VIDEO ‘Zaboravite Luku Modrića!‘; Legenda Manchester Cityja ‘spašavala‘ tjesteninu u urnebesnom slavlju

Nije se bivši engleski reprezentativac sudržavao od slavlja, iako su mu usta bila puna.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2022. 07:29

Mnogi ljubitelji nogometa u utorak navečer još nisu ni stigli završiti svoju večeru ili pak otvoriti kokice uz pronalaženje svoje omiljene pozicije za gledanje televizora na kauču, a Manchester City je već bio poveo protiv madridskog Reala. Prvi dvoboj polufinala Lige prvaka ponudio je zaista spektakularan nogomet, a za vrijeme uvodnih par minuta nisu jeli samo "obični navijači", već i raznorazni komentatori, stručni suradnici mnogih TV-postaja diljem svijeta.

Jeo je i Micah Richards, nekada i sam, i to kroz 10 godina karijere, igrač Manchester Cityja. Taman nakon uvodne emisije na jednom od kanala američkog CBS-a, inače nositelja prava za prijenose Lige prvaka u SAD-u, sjeo je i krenuo večerati. Kad ono - gol! 1:0, Kevin De Bruyne, nakon samo 94 sekunde nogometa. No, tjestenina se, kao što se vidi na snimci, ne smije ohladiti. Richards to zna, nakon Manchester Cityja pošao je igrati za Romu.

Već na poluvremenu utakmice pušten je taj detalj u kojem Richards uživa u obroku, ali i u De Bruyneovom ranom golu. Drugi stručni suradnik, bivši igrač Liverpoola Jamie Carragher nije mogao suspregnuti smijeh.

- Ovo se mora analizirati, haha. Kad pričamo o nogometašima kojima je tehnika na prvom mjestu, poput Kroosa, Modrića, Silve, De Bruynea... Mislim da nitko danas nije izveo bolji prvi dodir od našeg Richardsa s tjesteninom u ustima. Mislite da će mu ispasti iz usta? Ma kakvi! Zaboravite na Luku Modrića, mi imamo Micaha. Big Mich se vratio! - rekao je Carragher u društvu Richardsa, Thierryja Henryja i voditeljice programa, Kate Abdo.

Linker
25. travanj 2024 12:11