Todd Boehly

 MARK PAIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA Mark Pain/pa Images/profimedia
ENGLEZI OTKRIVAJU

Vlasnik Chelseaja pred utakmicu sezone uletio igračima u svlačionicu: ‘Sramotno je ovo što radite!‘

Naglasio je kako su on i suvlasnici dali 600 milijuna eura za to da se pobjeđuje...
Piše: SNObjavljeno: 17. travanj 2023. 13:51

Nakon još jednog u nizu loših rezultata, domaćeg poraza od Brightona (1:2) proteklog vikenda, omraženi vlasnik londonskog Chelseaja spustio se igračima u svlačionicu i očitao im "bukvicu", piše Daily Telegraph. Todd Boehly svjedoči vrlo lošim izvedbama trenutno 11-plasiranog sastava Premier lige, a kako tvrde engleski izvori, htio je ukazati igračima na to koliko loše igraju pred najvažniju utakmicu sezone, uzvrat četvrtfinala Lige prvaka u kojem im u goste na Stamford Bridge ovoga utorka stiže madridski Real.

Chelsea mora nadoknaditi zaostatak od 2:0 iz prve utakmice odigrane prije pet dana u Madridu. Kao da niti Boehly, odnosno druga dva suvlasnika kluba, Behdad Eghbali i Hansjorg Wyss koji su također bili u svlačionici s igračima ne vjeruju u čudo.

Telegraph piše da se igračima nakon trećeg uzastopnog poraza u svim natjecanjima obratio trener Frank Lampard. Kad je on rekao što je mislio, tada su se pred igračima ukazala tri glavna lica u klubu.

- Sramotno je ovo što radite - prenosi Telegraph riječi Todda Boehlyja nakon poraza od Brightona.

Ukazao je Boehly na to koliko je novca potrošeno, jer bi valjda igrači onda trebali bolje igrati, iako mu to, otvoreno rečeno baš i nema neke logike. No, njegove riječi išle su u smjeru neispunjavanja očekivanja od strane igrača. Htio je ostaviti pozitivan dojam, naglašavajući kako utakmica s Realom može održati sezonu koliko-toliko živom nakon svega lošeg što se na rezultatskom planu za Chelsea dogodilo od prošlog ljeta.

Linker
04. svibanj 2024 03:30