SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
REAKCIJA DINAMOVOG TRENERA

‘Zadovoljni smo, ali na jednome moramo raditi. Omonia? Puno ozbiljniji suparnik, morat ćemo biti bolji‘

Hrvatski nogometni prvak Dinamo plasirao se u 2. pretkolo Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 14. srpanj 2021. 06:28

Nakon što je u uzvratnom susretu prve runde natjecanja u Reykjaviku pobijedio Valur sa 2-0 Dinamo je tako potvrdio 3-2 pobjedu iz prve utakmice.

Golove za "Modre" zabili su Luka Ivanušec u 31. minuti, te Mislav Oršić u 89. minuti.

Dinamo je prošlog tjedna u Zagrebu pobijedio sa 3-2 nakon što je imao 3-0 i kazneni udarac u 82. minuti kojeg Arijan Ademi nije realizirao nakon čega su gosti zabili dva gola u posljednjih pet minuta utakmice.

Ovoga puta "Modri" nisu dozvolili još jednu "dramu". Premda nisu briljirali, prolaz niti jednog trenutka nije bio upitan.

Nakon susreta oglasio se Dinamov trener Damir Krznar.

"Možemo biti zadovoljni, cilj smo izvršili, sada nam slijedi Omonija, a prije toga Slaven. Bilo je to mirno, rutinirano, a sve u svemu sam zadovoljan", rekao je na početku Krznar.

"Bili smo strpljivi, gradili smo strpljivo, a nakon 1:0 imali smo kontrolu", objasnio je Krznar čija je momčad u završnici ipak bila suočena s nekoliko prilika Valura.

"Došli su u prilike našim greškama. Ponudili smo nešto protivniku i to je nešto na čemu moramo raditi. Ali nije nas koštalo i neću tražiti dlaku u jajetu", dodao je Dinamov trener.

Otvaranje HNL-a protiv Slaven Belupa, a onda druga runda kvalifikacija protiv Omonije?

"Puno igrača koji su igrali danas će preskočiti utakmicu sa Slavenom. Omonia? Omonia je puno ozbiljniji protivnik, neugodan protivnik koji je prošle godine, čini mi se, bio u Ligi UEFA-e. To je protivnik za svaki respekt i morat ćemo biti na višem nivou da bismo očekivali prolaz", zaključio je Krznar.

Linker
04. svibanj 2024 15:11