DAMIR KRAJAC Cropix
TRENER MONACA

Zamalo je kapitulirao na Maksimiru, sad tvrdi: ‘Crvena zvezda je kvalitetnija od Dinama‘

Adi Hütter izrekao je rečenicu koja se neće svidjeti navijačima Modrih
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2024. 20:22

Nakon domaće pobjede nad Barcelonom i remija na Maksimiru, nogometaši Monaca pripremaju se za treće kolo Lige prvaka, protiv Crvene zvezde.

Francuski doprvak u utorak od 18.45 u Kneževini dočekuje "crveno-bele", a tim je povodom tiskovnu konferenciju održao trener Monaca Adi Hütter. I izrekao rečenicu koja se neće svidjeti navijačima Modrih.

- Teško je usporediti ovu momčad sa zagrebačkim Dinamom, naprimjer. Mislim da je kvalitetniji. Imaju interesantne igrače kao što su Silas, koji je nekoliko sezona igrao za Stuttgart ili mladi Maksimović, proizvod njihove škole koji već igra na visokom nivou. Odigrali su veoma dobro prvo poluvrijeme protiv Intera, kao i utakmicu s Benficom. Zaslužili su pobjedu u toj utakmici, tako da ćemo morati biti oprezni. Dobra su momčad i dolaze s ambicijom da pobjede kako bi ostali u utrci za prolaz. U Ligi prvaka moramo igrati na visokoj razini, čeka nas teška utakmica, ali cilj je pobjeda koja bi nam puno značila - rekao je Hütter.

image
GABRIEL BOUYS Afp

Austrijanac je dodao:

- Poslije ove utakmice imat ćemo ih još pet, tako da je i dalje sve moguće, ali sutrašnja utakmica bi mogla biti ključna jer ako pobijedimo imat ćemo sedam bodova i još tri bi trebala biti dovoljna da se osigura prolaz u sljedeću fazu. Sutrašnja pobjeda dala bi nam vjetar u leđa i siguran sam da bismo upisali još jednu u preostalih pet utakmica čak iako bi protivnici bili jači, jer ova momčad voli izazove. Pobijedili smo Barcelonu, možemo učiniti isto protiv Benfice, Aston Ville, Arsenala i Intera. U nogometu je sve moguće.

Linker
21. listopad 2024 21:26