REUTERS/Sergio Perez
HRABRA IZJAVA

ZBOG LUDOG OBEĆANJA NAVIJAČI PROZVALI BARCINU ZVIJEZDU Njegove riječi dobro su zapamtili, posebice u Madridu: 'Što se čeka, je li završila operacija?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2019. 19:18

Čudesna predstava Liverpoola koji je na Anfieldu s 4:0 pomeo Barcelonu i time poništio ogromnu prednost Katalonaca iz prve utakmice (3:0) iznenadio je mnoge, a možda čak i najviše nogometaša Barce Artura Vidala.

Čileanski veznjak je prema pisanjima brojnih španjolskih i engleskih medija nakon prve utakmice na pitanje o eventualnom preokretu Redsa odgovorio zanimljivim obećanjem.

"Donirat ću lijevi testis ako Liverpool prođe u finale, a desni ću pokloniti navijačima Real Madrida koji su ih podržavali u ovom ogledu", navodno je izjavio Vidal nakon velike pobjede na Camp Nouu, a njegove su riječi izgleda zapamtili brojni nogometni fanovi, posebno oni iz Madrida.

"Hmmm... i dalje čekam da Vidal ispuni obećanje", "Tko još čeka na Vidala da donira svoje testise?", "Hej Arturo, što se događa s obećanjem", "Je li završila operacija? Hoćeš li donirati testise kao što si obećao?", "Hoće li biti Livestream Vidalove operacije?" - samo je dio komentara kojima se na društvenim mrežama ismijava ishitrena izjava Barcelonine zvijezde.

Linker
03. svibanj 2024 10:13