PAUL ELLIS Afp
PLJUŠTALE UVREDE

Žestoke optužbe zvijezda PSG-a na račun nizozemskog suca: ‘Otkrit ću vam što mi je rekao. I to dvaput!‘

Nakon uzvratne polufinalne utakmice LP između Man Cityja i PSG-a uslijedile su pritužbe Parižana
Piše: SNObjavljeno: 04. svibanj 2021. 23:46

Iz redova francuskog prvaka požalili su se na ponašanje glavnog suca Björna Kuipersa. Konkretno, Marco Verratti i Anders Herrera su ga prozvali za vrijeđanje.

"Sudac je Paredesu rekao 'od**bi!", požalio se Herrera.

Na njegove se riječi nadovezao Marco Verratti.

"Sudac je i meni rekao od**bi dva puta. Za njih je to kao normalno, a ako mi kažemo dobijemo deset utakmica suspenzije. Ja puno pričam sa sucima, ali to ne govorim", rekao je Verratti.

"Mi smo vjerovali sve dok nismo dobili crveni karton. Stvorili smo dosta prilika i igrali bolje od njih, ali prilili smo gol iz njihove prve prilike, kao i u prvoj utakmici. Ali, to se događa kad igrate protiv velikih momčadi. City je ovo zaslužio jer je radio s istim trenerom niz godina i ovo će im biti prvo finale Lige prvaka. Mi moramo nastaviti u ovom smjeru jer smo u dvije godine igrali finale i polufinale. Moramo ovako nastaviti jer je naš trener s nama samo pet mjeseci", dodao je veznjak PSG-a.

Oglasio se i apsolutni junak utakmice, dvostruki strijelac Riyad Mahrez.

"Nismo dobro otvorili utakmicu, ali smo dobro igrali u drugom poluvremenu. Oni su na kraju izgubili živce i počeli su nas udarati...Igranje na kontranapade nije bio naš plan, ali smo zaista dobri u tome. Ujedno smo se i branili kao momčad, znali smo da svatko od nas mora dati svoj doprinos u tom segmentu", rekao je Mahrez.

Pep Guardiola na pitanja je odgovarao sa smiješkom.

"Mučili smo se u prvom poluvremenu, oni su imali puno igrača u sredini. U nastavku smo se reorganizirali i odigrali fantastično. PSG je velika momčad, ali lijepo je čuti da smo mi u finalu Lige prvaka. Sad imamo tri tjedna da se pripremimo za tu utakmicu", rekao je Cityjev menadžer.

Linker
04. svibanj 2024 19:38