Getty Images
PSG ISPAO IZ LIGE PRVAKA

ZIDANE BLISTA OD SREĆE NAKON VELIKOG TRIJUMFA Trener Reala: 'Bili smo savršeni!': Emery žali za Neymarom: 'Naravno da je s njim moglo biti drugačije!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2018. 00:44

Real Madrid je nakon 3:1 pobjede na Santiago Bernabeuu, slavio i u uzvratnoj utakmici. Na Parku prinčeva aktualni je europski prvak svladao domaći PSG 2:1 te se tako uvjerljivo plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

"Bili smo savršeni! Čestitke igračima. Odigrali su jako ozbiljno, a to je bilo jako važno. Na kraju smo slavili i u uzvratu. Možda je PSG nekome izgledao loše, ali to je možda naša zasluga", rekao je trener Reala Zinedine Zidane koji je susret započeo s Modrićem, Kroosom, Baleom i Iscom na klupi:

"Nije bilo lako odabrati jedanaestoricu, ali nikada nije lako kada ste u Realu. Međutim, svi su bili jako dobri. I oni koji su ušli s klupe kasnije. Siguran sam da Bale i ostali igrači žele igrati više, ali nema uvijek mjesta za sve. Najvažnije je da smo prošli dalje i da nastavljamo snažno."

Trener PSG-a Unai Emery nije mogao računati na najveće pojačanje, najskupljeg igrača na svijetu, Neymara.

"Naravno da bi s Neymarom imali puno više varijacija i možda moglo biti drugačije, ali i svi ostali igrači treniraju. Igrali su svi koji su bili na raspolaganju", rekao je trener PSG-a.

"Držali smo se dobro do gola, a posebno nas je dotuklo isključenje. Jednostavno smo morali iskoristiti svoje prilike. I u prvoj, a i u drugoj utakmici. Sada se moramo okrenuti domaćem prvenstvu i Kupu", dodao je Emery.

Linker
08. svibanj 2024 02:46