JAVIER SORIANO Afp
NOVI PROBLEMI ZA REAL

Zidane saznao lošu vijest uoči završne borbe za trofeje, ali i jednu dobru koja mu je vratila osmijeh

Kapetan Sergio Ramos vratio se treninzima, a s obzirom na sve probleme, mogao bi i zaigrati.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2021. 15:08

U velikim problemima nalazi se madridski Real na ulasku u samu završnicu sezone. Pred uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka, važan igrač na desnoj strani obrane, Dani Carvajal saznao je da zbog ozljede mišića desne noge neće biti na terenu čak tri tjedna. To bi vrlo lako moglo značiti da je za njega ova sezona završena.

Nakon slobodnog dana u srijedu, Realovi igrači trenirali su danas od 11 sati, a Carvajal je za to vrijeme odrađivao medicinske preglede. Važan Zidaneov igrač ozlijedio se na prvoj utakmici protiv Chelseaja kada ga je zbog toga morao zamijeniti Alvaro Odriozola. I sada će trener kraljevskog kluba Zinedine Zidane morati posegnuti za njim, ili će pak morati prekomandirati Nacha na tu poziciju.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

No, tu nije kraj problemima za Real. Po nekim izvorima, za uzvrat u Londonu neće moći konkurirati niti Ferland Mendy, koji će sasvim sigurno zbog ozljede preskočiti subotnji prvenstveni ogled protiv Osasune.

Ipak, ima i dobrih vijesti, s obzirom da se treninzima vratio kapetan Sergio Ramos. Zbog svih problema, nije nemoguće da ga odmah vidimo u početnom sastavu.

Zasad još uvijek nije poznato kakva je težina ozljede leđa hrvatskog reprezentativca i kapetana Vatrenih, Luke Modrića.

Linker
02. svibanj 2024 09:02