Zlatko Kranjčar
 Srdjan Vrancic / CROPIX
UOČI UZVRATA U TBILISIJU

ZLATKO KRANJČAR SKRIVA ASA U RUKAVU 'Sastav još ne mogu otkriti, ali vidjet ćete dobru igru'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2016. 21:04

Na službenoj presici uoči uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv Dinamo Tbilisija pojavili su se trener Zlatko Kranjčar i Josip Pivarić. Dinamo ima lijepu 2:0 prednost iz Maksimira, ali da bi se ista sačuvala trebat će odigrati jednu jako dobru utakmicu.

"Došli smo ovdje odraditi utakmicu u kvalitetnom izdanju i nekako staviti na stranu rezultat iz Zagreba. Mi moramo krenuti kao da je 0:0", započeo je Kranjčar presicu na kojoj se pojavio velik broj predstavnika gruzijskih medija.

"Ono što je naš suparnik pokazao u Zagrebu zaslužuje respekt, a mi ne smijemo misliti da smo već prošli i ne smijemo biti previše opušteni. Vjerujem da nas čeka teška utakmica, ali vjerujem u prolaz...Moja je momčad u prvoj utakmici odigrala kvalitetno, ali moramo biti svjesni da Dinamo Tbilisi može iznenaditi", dodao je Kranjčar.

Upitan za sastav s kojim će istrčati u utorak Dinamov je trener, koji ne može računati na ozlijeđenog Machada, rekao: "Mislim da ste svjesni da vam ne mogu otkriti s kojom ćemo momčadi i taktikom igrati. Vidjet ćete dobru momčad kao u prvoj utakmici".

Josip Pivarić je uoči susreta poručio: "Znamo da nas očekuje jedna bitka, jedna ratnička utakmica i da će domaćin probati sve napraviti da preokrene rezultat. Mi imamo dobar rezultat iz prve utakmice i sve ćemo napraviti da tako i ostane, da mi idemo dalje u play-off".

Linker
05. svibanj 2024 02:54