Getty Images
TALIJANI SE RASPISALI

LIVERPOOL DOVODI DRAGULJA VATRENIH KOJI IM JE PRIJE GODINU I POL DANA IZMAKAO ZA DLAKU Hrvat stiže na Anfield kao dio transfera za sjajnog Nijemca?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. prosinac 2017. 14:09

Već neko vrijeme kruže priče o transferu njemačkog reprezentativca Emrea Cana u redove Juventusa, a ako je za vjerovati talijanskim medijima, do njega bi trebalo doći već ove zime. Naime, talijanski Tuttosport donosi vijest kako su pregovori već započeli, a kao dio transfera spominje se i hrvatski reprezentivac Marko Pjaca.

Navodno Pjaca nije u dugoročnim planovima trenera Maxa Allegrija. Vatreni je ove sezone uspio skupiti tek 14 nastupa za 'staru damu' prije nego li je doživio tešku ozljedu koljena u prijateljskom susretu Hrvatske i Estonije u ožujku i prema svemu sudeći mogao bi uskoro promjeniti sredinu.

U Liverpoolu bi navodno pristali na ovu razmjenu jer ne žele pustiti Cana da ode besplatno obzirom kako mu u ljeto 2018. istiće aktualni ugovor, dok se s druge strane Pjaca i ranije povezivao s dolaskom na Anfield. Engezi ističu kako bi Pjaca dobro došao Jurgenu Kloppu jer može pokriti više pozicija na terenu. Opasan je na krilu, ali također može igrati i u napadu te bi uvelike bio dobra potpora sadašnjim ofenzivcima.

Podsjećamo, Pjaca je u Torino stigao 2016. godine iz Dinama za 23 milijuna eura, a hoće li nakon godinu i pol dana napustiti Torino, ostaje za vidjeti.

Linker
17. svibanj 2024 07:03