REUTERS/Gonzalo Fuentes
NA METI NAVIJAČA

LIVERPOOLOVA ZVIJEZDA PROPUŠTA GOSTOVANJE U BEOGRADU ZBOG NEPRIJATELJSKE ATMOSFERE U klubu ga žele poštedjeti neugodnosti!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2018. 20:43

Liverpool navodno ozbiljno razmatra da svog napadača Xherdana Shaqirija poštedi gostovanja kod Crvene zvezde u Beogradu u utakmici Lige prvaka.

Naime, u klubu su sasvim svjesni neprijateljske atmosfere koja bi švicarskog napadača kosovskih korijena dočekala u Beogradu. Još uvijek se dobro sjećamo načina na koji je Shaqiri bio proslavio pogodak protiv Srbije na Svjetskom prvenstvu kada je rukama pokazivao albanskog orla. Na istoj toj utakmici na kopačkama je imao iscrtanu kosovsku zastavu, a to su sve stvari koje mu Zvezdini navijači neće zaboraviti.

LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 22:  Xherdan Shaqiri of Liverpool is challenged by Jannik Vestergaard of Southampton during the Premier League match between Liverpool FC and Southampton FC at Anfield on September 22, 2018 in Liverpool, United Kingdom.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
Alex Livesey/Getty Images

Zbog svega toga u Liverpoolu računaju da će presing ispunjenog stadiona Rajko Mitić na kojem će sigurno biti više od 50 tisuća navijača biti značajno manji ne bude li Shaqiri u postavi, pa makar i na klupi. A ionako nije baš blizu udarne postave Liverpoola koja ove sezone ruši sve pred sobom.

Doduše, ta je utakmica na rasporedu 6. studenog pa svi zajedno imaju dovoljno vremena za razmišljanje.

Linker
28. travanj 2024 19:55