CROPIX
MLAĐE JE SLAĐE

LJUBAV NE PITA ZA GRANICE Maradona ljubi mlađahnu Rocio: Zbog nje je zategnuo obraze i riješio podočnjake, a posvetio joj je i uvredljivu tetovažu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. studeni 2016. 13:38

Diego Armando Maradona uvijek je bio na glasu temperamentnog i problematičnog buntovnika. To je pokazao još jednom došavši u Zagreb vidno iznerviran gužvom argentinskih novinara na Plesu, pokraj kojih je samo protutnjao.

Međutim, veliku je pozornost privukla mlada djevojka u pratnji argentinske nogometne ikone. Zanosna 25-godišnjakinja u prolasku kroz zračnu luku nije se odvajala od svojeg 31 godinu starijeg zaručnika.

Rocio Oliva, bivša nogometašica, zaručena je za Maradonu još od Valentinova 2013. godine. Veza je cijelo to vrijeme obilježena burnim odnosima. Nekoliko puta su prekidali vezu i mirili se što poznavajući Maradonin karakter i nije iznenađujuće.

Mobitel kriv za sve?

Najpoznatiji je “slučaj” pak osvanuo na internetu prije dvije godine. To je video u kojem je “Božja ruka” Argentine, u vidno pijanom stanju, nasrnula na svoju mlađahnu djevojku zato što je previše tipkala po mobitelu. U tipičnoj maniri Južnoamerikanca, Maradona je kasnije udarac negirao tvrdeći da je svojoj djevojci samo izbio mobitel iz ruke. Nakon tog se incidenta par brzo pomirio, ali to nije jedina pikanterija iz veze.

Argentinski mediji tvrde da su brojni konflikti između para došli nakon njihovih nogometnih rasprava. Rocio je vatrena navijačica River Platea dok Maradona navija za njihove ljute rivale za koje je čak i upisao 30 nastupa, Bocu Juniors. Uzevši u obzir da je to jedan od najvatrenijih derbija u nogometnom svijetu, uz argentinski temperament općenito, možemo samo pretpostaviti kako su te njihove svađe izgledale.

Ipak, unatoč svim tim svađama Rocio je očito ima veliki utjecaj na Maradonu, jer u argentinskim medijima konstantno kruže glasine da zbog nje koristi previše Viagre, što znači da Rocio još uvijek izvlači ono najbolje iz Maradone. Zbog ljubavi je Diego čak i otišao na nekoliko operativnih zahvata. Zategnuo je obraze i podbradak te je išao na korekciju podočnjaka kako bi se zahvatom pomladio i pokušao vizualno smanjiti razliku u godinama između sebe i svoje zaručnice. Ljubav cvate i na Instagram profilu Rocio Olive koja ima mnoštvo fotografija sa svojim dragim, pa ako je suditi samo po fotografijama, par u zajedničkom druženju uživa maksimalno.

Ni Rocio nije svetica

Maradona čak na svojemu tijelu ima i dvije tetovaže posvećene svojoj zaručnici. Na unutarnjoj strani nadlaktice ima istetovirano njezino ime, što je zaista predivno, ali koliko je predivna druga tetovaža - procijenite sami. Naime, na prsima Maradona ima istetoviranu riječ “perra”, što u prijevodu znači “kuja”, a Mali Zeleni je potvrdio da je i ta tetovaža također posvećena njegovoj zaručnici. Rocio pak ima ime nogometne legende istetovirano na svojoj ruci.

Argentina's former soccer player Diego Maradona (L) and his partner Rocio Oliva (2nd R) walk as they arrive for the opening of the Soccerex Asian Forum at the King Hussein Convention Center at the Dead Sea, Jordan, May 3, 2015. REUTERS/Muhammad Hamed
REUTERS/Muhammad Hamed / REUTERS

Međutim, Maradona nije jedini u ovoj vezi koji je poznat po burnoj i škakljivoj prošlosti. Rocio je, prema pisanjima argentinskih medija, bila u vezi s problematičnim muškarcem koji je osuđen na doživotni zatvor nakon što je ubio navijača Boce. Također, proteklih su godina u argentinskim tabloidima izlazile fotografije na kojima se Rocio strastveno ljubi s mnogim prijateljicama po noćnim klubovima.

Ova veza očito je klasičan primjer teze u kojoj se kaže da ljubav ne poznaje granice. Razlika od 31 godine među njima očito nije problem Maradoni, a pogotovo ne Olivi koja je vjerojatno znatno popravila svoje financijsko stanje u posljednje tri godine.

OVAJ SADRŽAJ VAM OMOGUĆAVA VARTEKS

Linker
04. svibanj 2024 10:40