Cropix
A GDJE JE TU HAJDUK?

LJUTNJA NA POLJUDU 'HNS je u službi samo jednog kluba - Dinama, a prvenstvo je neregularno!'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. studeni 2015. 14:32

Nakon prospavane noći u Hajduku ozbiljno razmatraju opciju odgode kup-utakmice protiv Zagreba. Točnije, razmišljaju o slanju zahtjeva za odgodom jer o eventualnoj odgodi ne odlučuju oni. Jučer i danas vodili su se razgovori unutar kluba po tom pitanju, a rok za slanje zahtjeva je, kaže predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić za Slobodnu Dalmaciju, do danas (ponedjeljak) u 17 sati, dakle 48 sati prije zakazanog početka susreta u Kranjčevićevoj.

Brbića smo uhvatili u vožnji, ali spremno je prokomentirao odgodu četvrtfinala Hrvatskog kupa između Intera i Dinama. Nije skrivao ljutnju.

- Hrvatski nogometni savez je još jednom pokazao da je u službi samo jednog kluba, Dinama. Regularnost prvenstva već je odavno narušena zbog slučaja Lokomotive, a ovim potezom još i više.

Pojasnio je Brbić:

- Pitanje je tko bi se ozlijedio na utakmici Intera i Dinama, tko bi dobio crveni karton i u kakvom bi sastavu Dinamo mogao nastupiti u subotu. Hajduk igra svaka tri dana, a Dinamo će u derbi ući s 12 dana odmora. Zadnju utakmicu igrali su s Arsenalom u utorak, a danas imaju nekakav trening s Lokomotivom. Tih 12 dana skoro su mini-pripreme!

CIJELI RAZGOVOR S MARINOM BRBIĆEM MOŽETE PROČITATI U SLOBODNOJ DALMACIJI OD PONEDJELJKA

Linker
04. svibanj 2024 22:02