Srdjan Stevanovic/Getty Images
PROPUŠTA NJEMAČKU I PORTUGAL

LOŠE VIJESTI ZA SRPSKU REPREZENTACIJU UOČI POČETKA KVALIFIKACIJA Otpala jedna od najvećih zvijezda: 'To je za nas hendikep'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2019. 20:03

Loše vijesti dolaze za srpsku nogometnu reprezentaciju uoči okršaja protiv Njemačke (prijateljska utakmica, 20. ožujka) i Portugala (eurokvalifikacije, 25. ožujka).

Izbornik srpske reprezentacije Mladen Krstajić neće moći računati na zvijezdu Manchester Uniteda, Nemanju Matića.

"Kolarov neće zaigrati u prijateljskom ogledu protiv Njemačke, a Matić neće zaigrati u nijednom meču. Nije u najboljem stanju i to je za nas hendikep. Tadić ima problema s ozljedom, Kostić se također žali na zadnju ložu, a Mitrović vuče ozljedu već nekoliko tjedana. Tako je, kako je i ostajemo s 21 igračem", objasnio je Krstajić za srpske medije.

LONDON, ENGLAND - MARCH 10: Nemanja Matic of Manchester United  during the Premier League match between Arsenal FC and Manchester United at Emirates Stadium on March 10, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Catherine Ivill/Getty Images

Srbija je u kvalifikacijama za Euro smještena u skupinu B, a osim Portugala u skupini će još odmjeriti protiv Litve, Luksemburga i Ukrajine.

Linker
01. svibanj 2024 16:00