Rennes' French forward Jimmy Briand (left) is tackled by Lyon's defender Dejan Lovren (right) during their French League One soccer match, Saturday, April 3, 2010 in Rennes, western France. (AP Photo/David Vincent)
 AP
L'EQUIPE

Lovrenu četvorka, Runji petica

Dejan Lovren je unatoč solidnoj sveopćoj igri u dresu poraženih napravio par krucijalnih pogrešaka, pa je tako i direktni krivac za prvi pogodak
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 20. rujan 2010. 12:52

U derbi utakmici 6. kola francuskog Le Championnata Bordeaux je na svom terenu pobijedio Lyon 2-0, koji je tako ostao jako nisko na ljestvici, tek na 17. mjestu.

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren je unatoč solidnoj sveopćoj igri u dresu poraženih napravio par krucijalnih pogrešaka, pa je tako i direktni krivac za prvi pogodak koji je postigao Diarra u 60. minuti.

Novinar L'Equipea je Lovrenu dodijelio ocjenu 4, što je bila jedna od slabijih ocjena u sastavu Lyona. Najmanju je trojku dobio Michel Bastos, a četvorku kao i Lovren zavrijedio je i donedavni igrač Bordeauxa Yoann Gourcuff, koji nije osjetio nikakvu sentimentalnost pri igranju protiv svojih dosadašnjih suigrača.

- Krajnje sam nezadovoljan. Više od svih sam želio pobjedu svoje momčadi - rekao je francuski reprezentativac.

Lens je pogotkom Boukarija u 90. minuti izvukao bod kod Valenciennesa (1-1), a hrvatski vratar Vedran Runje je za svoju predstavu u L'Equipeu dobio peticu. Jednako je ocijenjen i Gregory Sertic, francuski nogometaš hrvatskih korijena, koji u Lensu ove sezone igra na posudbi iz Bordeauxa.

Linker
21. rujan 2024 01:01