Karlovac, 031010.1. liga NHL, Karlovac - Hajduk.Na slici: Ante Vukusic (13) za 0:1Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjevic / CROPIX
NA KORAK DO FRANCUSKE

Lyon ozbiljno zagrizao za Vukušića! Na Poljudu očekuju ponudu od šest milijuna eura

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 04. srpanj 2011. 23:53

Priča je otkrivena u ponedjeljak, ali oni koji su “duboko unutra” kažu da interes postoji već dulje vrijeme. Lyon je iskazao ozbiljno zanimanje za Hajdukova 20-godišnjeg napadača Antu Vukušića, potvrđeno je to i na Poljudu.

- Kontakt je ozbiljnog karaktera, dobili smo upit za Vukušića iz Lyona - potvrđeno je iz Hajdukova odjela za odnose s javnošću.

Premda se očekivalo da će u ponedjeljak poslijepodne priča o Vukušiću i Lyonu dobiti konkretne obrise, to se ipak nije dogodilo i zasad sve još uvijek stoji na “usmenoj predaji” koja kaže da je višestruki francuski prvak spreman platiti 6 milijuna eura za 20-godišnjeg Sinjanina kojeg ugovor s Hajdukom veže još tri godine.

Nije sporno, Vukušić je najcjenjeniji Hajdukov igrač, najbolji proizvod s Poljuda, koji u ovom trenutku može postići najvišu cijenu. Ali još uvijek ovoga ljeta na Poljud nije došla konkretna službena ponuda za iznos koji bi zadovoljio splitski klub. Preraste li Lyonov upit u službenu ponudu sa spomenutim iznosom od 6 milijuna eura, sigurno je da bi svoj interes u tom poslu našli igrač, njegov zastupnik te splitski klub.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
18. rujan 2024 23:10