Ramos/Getty Images
PIŠU TALIJANI

MA, JE LI TO MOGUĆE? Nevjerojatni zaokret Rakitićevog suigrača šokirao je sve: Samo tri mjeseca nakon Barcine 'krađe' zavapio za transferom?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2018. 21:57

Brazilac Malcom mogao bi napustiti Barcelonu, vijest je to koju prenosi većina sportskih medija, a talijanski CalcioMercato donosi i informaciju da su njegovi agenti već kontaktirali milanski Inter.

21-godišnji supertalent je, podsjetimo, ovog ljeta navukao dres katalonskog diva koji je za njega Bordeauxu isplatio čak 41 milijun eura.

Bio je to transfer koji je tada podigao puno prašine u nogometnom svijetu, a razlog je bila Barcina 'krađa' kojom su ga oteli Romi. Iako su Talijani već praktički sve dogovorili s francuskim klubom, iz Bordeauxa su na kraju promijenili mišljenje i prihvatili, prema tadašnjim pisanjima, 5 do 10 milijuna eura bogatiju ponudu.

Na Malcomovom novom transferu inzistiraju njegovi predstavnici koji su nezadovoljni statusom svog igrača u Španjolskoj. Naime, otkako se preselio na Camp Nou, Brazilac je samo dva puta ušao u igru i to kao zamjena.

Isti izvori navodi i da je ekspresno stigla informacija iz Intera čiji predstavnici tvrde da za brazilskog napadača u ovim trenucima kod njih nema mjesta jer su i više nego zadovoljni s opcijama koje vide u Matteu Politanu i Keitai Baldeu Diau.

Sada Brazilcu slijedi preispitivanje drugih opcija...

Linker
02. svibanj 2024 16:01