REUTERS
SENZACIJA NA POMOLU?

MADRID IMA PAKLENI PLAN! SPREMA SE ČUDESAN TRANSFER KOJI ĆE ZATRESTI NOGOMETNI SVIJET Real je za njega spreman ponuditi 100 mil. eura i Ronalda?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. prosinac 2017. 12:16

Iako je Real Madrid imao sjajnu 2017. godinu, predsjednik Madriđana Florentino Perez nije sasvim zadovoljan. 'Kraljevi' za vodećom Barcelonom zaostaju velikih 14 bodova i izgleda kako je prvenstvo izgubljeno pogotovo nakon poraza u velikom El Clasicu na Bernabeu (3:0).

Sve je veće nezadovoljstvo predsjednika i s prvom zvijezdom kluba Cristianom Ronaldom koji je u očitom padu forme bez obzira što je ove godine uzeo i svoju petu Zlatnu loptu.

U Realu će učiniti sve kako bi, ako ne ove, već iduće sezone bili konkurentni u borbi za naslov prvaka, a za to je Perez spreman povući i neke radikalne poteze. Mediji diljem Europe već neko vrijeme govore o tome kako je Brazilac Neymar najveća želja 'kraljeva', ali za njega će trebati izmisliti ponudu koja 'izbija' iz cipela.

Ako je za vjerovati britanskom Expressu u Madridu imaju pakleni plan, a on uključuje razmjenu igrača u koju je uključen upravo Cristiano Ronaldo. Prema njihovim informacijama Perez je za brazilsku zvijezdu spreman prema Parizu poslati oko 100 milijuna eura i Cristiana Ronalda kao dio transfera.

Brazilac bi se tako nakon samo jedne sezone provedene u Francuskoj mogao vratiti u Primeru i to u redove najžešćeg rivala Barcelone, u Real Madrid.

Linker
17. svibanj 2024 10:56