Dejan Lovren
 Vlado Kos / CROPIX / CROPIX
SJAJNA NAJAVA

MALO NAS JE ZABRINUO, ALI BIT ĆE SPREMAN! FINALIST LIGE PRVAKA OPTIMISTIČAN UOČI PUTA U RUSIJU 'Vjerujem u ovu ekipu i da možemo daleko dogurati!'

Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 09. lipanj 2018. 12:05

Nogometaši Hrvatske pobijedili su Senegal sa 2-1 (0-0) u posljednjoj pripremnoj utakmici odigranoj u petak pred 16.000 gledatelja u osječkom Gradskom vrtu, pred odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

Gosti su poveli u 48. minuti pogotkom Sarra, a preokret su donijeli Ivan Perišić i Andrej Kramarić. Perišić je u 63. minuti postigao izjednačujući pogodak iz slobodnog udarca, a Kramarić je u 78. minuti postavio konačnih 2-1.

Dejan Lovren je igrao samo prvo poluvrijeme.

- Fantastično je bilo igrati pred prekrasnom publikom, mislim da su svi dečki zadovoljni s tim, uvijek se voliko vratiti u ovaj dio Hrvatske. Rezultat je dobar, prvo poluvrijeme nije bilo kako smo očekivali, bilo je dosta teško igrati, ali dobro smo odradili posao.

Senegal je vrlo brz.

- Odličan protivnik, sličan kao Nigerija, ali možemo se nositi s njima, ako smo kompaktni, imamo dovoljno kvalitetnu ekipi i mislim da možemo to odraditi ako treba. Idemo na SP postupno, prvi se koncentrirati na Nigeriju, ljudi nas ne smatraju favoriti, ali vjerujem u ovu ekipu i da možemo daleko dogurati.

Kakvo vam je fizičko stanje?

- Spreman sam, izdržat ću. Izašao sam iz nekog razloga s mišićem, ali ništa zbog čega bismo se trebali zabrinuti.

Linker
17. svibanj 2024 13:19