CROPIX
OTVORIO DUŠU NAKON 10 GODINA

MAMIĆ NA KRAJU DVOSATNOG GOVORA SVE IZNENADIO SVE NEOČEKIVANIM PRIZNANJEM I OTKRIO 'EKSKLUZIVU' 'Priznajem i potpisujem vaše riječi! Lagao sam'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2018. 15:06

Zdravko Mamić održao je danas maratonsku izvanrednu presicu u Maksimiru. Obraćanje javnosti Dinamova savjetnika počelo je u podne kronologijom Mamićeva uspona u Dinamu, isprepletenom detaljima iz privatnog života, a kad su na red stigli sudski procesi u kojima se najutjecajnijij čovjek hrvatskog nogometa tereti za izvlačenje milijunskih iznosa iz Dinama, bilo je svega - od detalja sa suđenja Modrića i Lovrena, preko plaće čistaćica u Dinamu do priče o 'najsiromašnijem čovjeku u Europi'.

Mamić je nakon dvosatnog monologa prepustio riječ novinarima, a jedno od pitanja bilo je i ono: Zašto je deset godina lagao navijačima da njegov sin nije imao veze s poslovima Dinama?

Uslijedilo je neočekivano priznanje...

"Potpisujem vaše riječi, lagao sam. Što sam mogao reći kada je krenula Jovanovićeva kampanja protiv mene? Mogao sam samo reći da ne radi. Sinovi svih ostalih mogu raditi normalno, ali vlast je napravila sve da mi sin ne može raditi u Hrvatskoj. Radi u Švicarskoj i BiH i tamo plaća porez... Otkrit ću vam i jednu ekskluzivu: uopće ne pričam strane jezike...", otkrio je Mamić.

ŠTO JE SVE ZDRAVKO MAMIĆ GOVORIO NA IZVANREDNOJ PRESICI MOŽETE PROČITATI OVDJE.

Linker
30. travanj 2024 15:49