MERCATO U MAKSIMIRU

Mamić nikad nije čuo za argentinskog vratara, Almeida na razgovoru sa Surkisom

S obzirom da između zagrebačkog i kijevskog kluba vladaju izvrsni odnosi već dugi niz godina, može se uistinu dogoditi da Almeida završi u modrom dresu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. siječanj 2013. 11:24

I dalje se u Beleku vode razgovori o dovođenju stopera kojeg bi Kruno Jurčić želio što prije vidjeti u svlačionici. Tako smo jučer saznali da se Brazilac Almeida, još uvijek igrač kijevskog imenjaka, a kojeg bi Jurčić rado vidio u momčadi, s godišnjeg odmora vratio u Kijev.

Danas ili sutra razgovarat će se predsjednikom Surkisom, pa će stvari oko njega biti mnogo jasnije. Kijevljani ga se žele riješiti, ali pod određenim uvjetima.

S obzirom da između zagrebačkog i kijevskog kluba vladaju izvrsni odnosi već dugi niz godina, može se uistinu dogoditi da Almeida završi u modrom dresu, makar takav rasplet mora biti i Brazilčeva želja. Sljedeći dani ponudit će odgovor seli li Almeida u Zagreb ili ne. Subjektivni dojam nameće nam razmišljanje da nije daleko ostvarenje tog transfera.

U argentinskim medijima se pojavila priča da je Dinamo zainteresiran za argentinskog vratara Pabla Migliorea iz San Lorenza. Provjerili smo te navode i dobili sugestije da je priča - patka.

- Nikad čuo!

To je bio komentar sportskog direktora Zorana Mamića. Čini se da ovog prijelaznog roka Dinamo neće dovoditi vratara te da se cijela ta priča počela vrtjeti kako bi se "probudio" Ivan Kelava.

Linker
21. rujan 2024 06:08