Boris Kovačev / CROPIX
MINISTROVA TUŽBA

Mamić opet po ministru: 'Razočaran sam. Jovanović je pokazao da nije muškarac'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2013. 20:54

Nisam se susreo s ministrom sporta Željkom Jovanovićem u Beogradu, rekao je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić u razgovoru za Media servis te otkrio kako s njim nema nikakvu komunikaciju.

No prije ili kasnije morat će se susresti budući da je ministar, zbog vrijeđanja na nacionalnoj osnovi, prije više od pola godine protiv Mamića podnio privatnu tužbu...

"Mogu reći samo da sam razočaran da ide s privatnom tužbom jer i time pokazuje da nije muškarac jer njega građani ne mogu tužiti, a on koristi svoje pravo da može građane ne tužiti i tu je neravnopravan položaj jer to nikad u životu ne bi napravio, ali to pokazuje i govori dosta o njemu", rekao je Mamić za Media servis.

Prvi čovjek Dinama komentirao je i pravomoćnu presudu prema kojem je njegov sin Mario dobio pravo raspolaganja Eduardovom imovinom.

- Činjenica je tako je, da se još jedan spor vodi između Eduarda i nas, u kojem se on poziva na ništavnost tih ugovora, a koje evo vidimo da je sudska praksa priznala. Očekujem da sud donese svoje rješenje. Neću vam reći što ja mislim da će se dogoditi. Ja znam i siguran sam što će se dogoditi. Žao mi je što je to tako i ne bih više o tome htio pričati - zaključio je izvršni predsjednik Dinama u razgovoru za Media servis.

Linker
08. svibanj 2024 11:07