Bruno Konjević / CROPIX
MODRI OTIŠLI U MADRID

Mamić poručio: 'Ne bojim se golijade. Žao mi je što ne igra Ronaldo, to bi bio spektakl'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. studeni 2011. 11:24

Nogometaši Dinama rano jutros su odletjeli u Madrid na utakmicu 5. kola Lige prvaka protiv Real Madrida. Dobro raspoloženje i optimizam vladali su jutros zagrebačkom zračnom lukom. Štrajka na sreću nije bilo. Dva zrakoplova zaputila su se prema madridksoj prijestolnici. U jednom su bili igrači i stručni stožer dok je drugi bio rezerviran za goste kluba i Upravu.

Na Plesu se nisu pojavili ozlijeđeni Šimunić i Vrsaljko. No, i bez dva bitna kotačića u plavom stroju igrači su optimisti.

- Idemo zabiti pogodak. Bod bi bio odličan. San svakog igrača je igrati na Santiago Bernabeuu, a ja se ndam da će mi se taj san ispuniti u utorak navečer, rekao je povratnik u momčad Mehmed Alsipahić.

Zdravko Mamić također je bio sjajno raspoložen.

- Ovo je blistava godina Dinama. Prije nekoliko dana apsolvirali smo prvenstvo i odlazak u Madrid je šlag na sve naše uspjehe. Ne bojim se golijade i ne zamar se rezultatom. Žao mi je što ne igra Ronaldo jer bi to onda doista bio pravi spektakl. Jeste li vidjeli kako ga je Leko uštopao u Zagrebu? Ovo je hit utakmica kojom nismo rekli posljednju riječ u Ligi prvaka.

Jurčić je upozorio od koga prijeti najveća opasnost:

- Moramo biti agresivni kao i u Zagrebu, ali moramo se paziti crvenog kartona jer je Real posebno zaštićen na Santiago Bernabeuu.

Iako sastav za utakmicu Jurčić nije želio kazati čini se kako će Ivan kelava biti spreman za dvoboj s 'kraljevima'.

Linker
25. rujan 2024 04:32