Ronald Goršić/CROPIX
JE... VAM MA...

Mamić posjetio Modru svlačionicu: Od razbijanja i psovanja pozlilo Sivonjiću!

'Ja ću se maknuti iz kluba i ostaviti vam punu blagajnu. Vi si sami izaberite predsjednika, odbor i plaće koje želite. Kakva ste vi momčad, ne možete stajati nakon pola sata na terenu'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2010. 14:49

Zdravko Mamić, uoči posljednjeg treninga uoči prvenstvene utakmice protiv Karlovca, posjetio je Modru svlačionicu i održao jedan od svojih 'motivacijskih' govora, piše Sportplus.

- Što je, je... vam ma..., igrajte, kako se to ponašate, je... vam ma...! - bile se uvodne rečenice izvršnog dopredsjednika Dinama.

- Dobar dan recite! Morate reći kad ulazi trener! Kad je Jurčić bio trener svi ste pozdravljali, a sad nitko, sram vas bilo! - galamio je Mamić u trenutku kada je u svlačionicu ušao vv. trener Sreten Ćuk, a zatim i lupio po zidu od čega je navodno pukla i pločica:

- Ja ću se maknuti iz kluba i ostaviti vam punu blagajnu. Vi si sami izaberite predsjednika, odbor i plaće koje želite. Kakva ste vi momčad, ne možete stajati nakon pola sata na terenu. Rukavina zabije gol u Varaždinu, a nitko od vas mu ne čestita! Sramota! Ajde sad, lijepo, jedan po jedan do Rukavine i čestitajte mu! - naredio je Zdravko, a igrači su stali u red i pružali ruke, Butina je zastao, a Mamić je ispalio:

- Što je Bućo? Ajde, stisni i ti ruku čovjeku!

Posljednji 'motivacijski', navodno, je najgore primio Ilija Sivonjić, koji se (opet) srušio pri izlasku iz svlačionice, stoga ga nije niti bilo na tribine u subotnjem okršaju protiv Karlovca, kojeg je hrvatski prvak gubio do 74. minute, ali je potom preokrenuo rezultat i upisao tri boda. Na sreću, jer tko zna kako bi prošli igrači Dinama da su izgubili od momčadi Igora Pamića...

Linker
18. svibanj 2024 16:12