Boris Kovačev /CROPIX
NIŠTA OD STOPERA

Mamić priznao: Spahić ne dolazi! Francuzi traže previše! Za nas je prelazni rok gotov

'Prevelika je odšteta, mi to ne možemo platiti. Situacija je ista kao s Josipom Šimunićem, problem leži u činjenici što se ne mogu dogovoriti igrači sa svojim klubovima'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 24. lipanj 2011. 11:33

Emir Spahić, po svemu sudeći, ipak neće potpisati ugovor s Dinamom, iako je reprezentativac BiH žarko želio karijeru nastaviti u modrom klubu.

- Prije ne, nego da!

Tu nam je rečenicu u četvrtak kazao Zdravko Mamić. Izvršni predsjednik objasnio je zašto je Spahić ipak daleko od Dinama.

- Prevelika je odšteta, mi to ne možemo platiti. Situacija je ista kao s Josipom Šimunićem, problem leži u činjenici što se ne mogu dogovoriti igrači sa svojim klubovima.

Dakle, u ovom trenutku je za Dinamo završen prijelazni rok kad se radi o rubrici “dolasci”. Neftči će dočekati Dinamo bez novih lica. Šteta što igrač kao Spahić neće doći u Maksimir, jer bi zaista bio veliko pojačanje, no s druge strane u ovoj situaciju nije neophodan. Dinamo je za stopersku poziciju kupio Domagoja Vidu, koji će s Tonelom činiti par koji bi Modrima morao dati čvrstinu, sigurnost i stabilnost u obrambenim redovima.

Linker
22. rujan 2024 09:33