Drago Sopta / Cropix
'KOŠARICE' VELIKANIMA

Mamić se hvali: 'Pet svjetskih klubova žele da ih preuzmem, ali ja ću ostati u Dinamu!'

Ne tražim trenera! Imamo ljude u stručnom stožeru i mog brata koji to dobro vode - kaže prvi čovjek Dinama
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. studeni 2013. 12:03

Zdravko Mamić danas putuje u Eindhoven, ali ga neće biti na putu s reprezentacijom na Islandu jer u tom razdoblju u roku od tri dana obavlja dvije operacije, onu žučnih kamenaca i polipa na crijevima.

- Naša je momčad u najosjetljivijem razdoblju, biju se vrlo važne bitke. I da vam kažem, jer znam da to sve zanima, ne tražim trenera! Imamo ljude u stručnom stožeru i mog brata koji to dobro vode, što bih sad trebao pričati? Bit će što će biti... Nema potrebe otvarati tu temu - kazao nam je Mamić.

- Zaista sam mislio otići iz hrvatskoga nogometa, činjenica jest da moje zdravlje nije u idealnom stanju. Također, već mjesecima u ladici držim ponude pet poznatih svjetskih klubova koji me zovu i žele da preuzmem njihov menadžment. Ali moram sve to zaboraviti i dogurati do brojke od deset uzastopnih naslova prvaka koje sam obećao Dinamovim navijačima.

Mamića smo uspjeli nagovoriti da nešto kaže i o utakmic i Modrih s PSV-om u četvrtak .

- Bit će što dragi Bog da. Ne ovisi Dinamo o jednoj utakmici. Idemo po što bolji rezultat i igru, međutim, ništa se spektakularno neće dogoditi s našom pobjedom niti s našim eventualnim neuspjehom.

Linker
06. svibanj 2024 14:35