Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
ODLAZAK NA OTOK?

MANCHESTER CITY NAKON SVJETSKOG PRVENSTVA DOVODI ZVIJEZDU VATRENIH? Englezi se raspisali - propadne li mu jedan posao, Pep Guardiola se okreće Hrvatu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. lipanj 2018. 16:16

Manchester City krenuo je u operaciju dovođenja veznjaka Napolija Jorginha, a prva ponuda od 40 milijuna funti odbijena je od strane Talijana. Ipak, mediji na Otoku navode kako 'građani' neće stati na ovome te će u idućih nekoliko dana poslati i novu ponudu za talijanskog reprezentativca.

Spomenuti je odlučan u namjeri da se pridruži Pepu Guardioli u Cityju, ali obzirom kako su u Napulju shvatili da je Jorginho velika želja aktualnog prvaka Engleske, sada čekaju ponudu veću od 60 milijuna funti.

Teško je za vjerovati da će na Etihadu iskeširati baš toliku količinu novca za ovog veznjaka, ali Daily Mirror i većina medija u Engleskoj ističu kako Guardiola i društvo imaju 'plan B'. Propadne li im posao s Jorginhom, Englezi bi se u tom slučaju koncentrirali na dovođenje Lemine iz Southamptona ili hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (Real Madrid).

Mateo Kovačić odigrao je nekoliko sjajnih utakmica u dresu 'kraljevskog kluba' i prema napisima engleskih medija 'sjajno bi se uklopio u momčad Pepa Guardiole'. Valja istaknuti kako je osim Cityja za Matea je još ranije pokazao interes i gradski rival United.

Kovačić je ugovorno s Realom vezan do 2021. godine, a u klub je stigao 2015. godine iz Intera za 30 milijuna eura.

Linker
30. travanj 2024 08:04