REUTERS/Sergio Perez / REUTERS
UZ BOK PAULU POGBI

MANCHESTER UNITED MU NUDI 257 TISUĆA EURA TJEDNO I LEGENDARNU 'SEDMICU', SVE SAMO DA DOĐE 'Crveni vragovi' u lovu na sjanog napadača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2017. 12:50

Izgleda kako su u Manchester Unitedu odlučni da što prije pokušaju na Old Trafford dovesti napadača francuske nogometne reprezentacije i Atletico Madrida Antoinea Griezmanna. Svakim danom sve je više napisa u medijima o ovom velikom transferu, ali te priče se niti najmanje ne sviđaju ovom sjajnom napadaču.

- Ne sviđaju mi se takve stvari. Zašto ljudi ne pitaju Cristiana, Messija ili Balea gdje će biti iduće sezone? Meni odgovora život u Madridu i više me nemojte ispitivati takve stvari - govorio je nedavno Griezmann kada je novinare zanimao njegov eventualni transfer u Manchester United.

Ipak, izgleda kako će Francuz još neko vrijeme morati odgovarati na takva pitanja obzirom kako je englski Sun donio vijest u kojoj stoji kako su 'crveni vragovi' ponudili Griezmannu tjednu plaću od 257 tisuća eura. Ovakva astronomska cifra bi ga gurnula uz bok Pogbi koji je prošle godine potpisao s Unitedom.

Sun također navodi kako se u Mancheseteru nadaju da će se ipak uspjeti dogovoriti s igračem kako bi ne bi morali aktivirati odštetnu klauzulu u ugovoru koja iznosi vrtoglavih 100 milijuna eura.

Također valja napomenuti kako su Griezmannu spremni dati i legendarni broj '7' koju trenutačno nosi Nizozemac Memphis Depay, ali on bi uskoro mogao napustiti Old Trafford.

Linker
18. svibanj 2024 19:47