NAKON MEĐUGORJA

Mancini potvrdio engleskim medijima: I Manchester City želi LUKU MODRIĆA!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2012. 14:00

Po povratku iz posjeta Međugorju menadžer nogometaša Manchester Cityja Roberto Mancini raspričao se o "ovim prostorima", te o namjeri da pokuša dovesti Luku Modrića...

Roberto Mancini je u razgovoru kojeg prenosi portal Goal.com izrazio svoje oduševljenje igrama hrvatskog reprezentativnog veznjaka Luke Modrića kojeg je poželio vidjeti na Etihadu.

- Luka Modrić je izvanserijski nogometaš i definitivno jedan od najboljih u Premiershipu. Naravno da bih volio imati takvog igrača u svojoj momčadi, ali nema nikakve sumnje da će ga također veliki klub poput Tottenhama teško pustiti da ode – izjavio je talijanski strateg koji se potom pohvalio osobnim poznanstvima s ljudima s "ovih prostora".

- Radio sam s nekolicinom igrača s tog prostora, Hrvatima, Bosancima, Srbima i Crnogorcima, a sretan sam da jednog imam sada u Manchester Cityju – Edina Džeku. Ponosan sam na prijateljstva koja imam s ljudima s tih prostora. Oni u sebi posjeduju nešto posebno i u nogometnom smislu. Uvijek donose inovacije i puno kreativnosti u momčad – ocijenio je Mancini koji je pojasnio i razloge posjeta Međugorju.

- To je mjesto na koje dolaze milijuni hodočasnika kako bi napunili baterije i postali bolji ljudi. Vjera mi je uvijek puno značila u životu. Nikada ne bih rekao da mi je pomogla u igračkoj ili trenerskoj karijeri jer Bog brine o važnijim stvarima od nogometa.

Linker
22. rujan 2024 02:31