REVNI VJERNIK

Mancini u Međugorju! Zadnja slamka spasa za City na brdu ukazanja Djevice Marije

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 27. ožujak 2012. 13:28

Sjeća li se još netko derbija 9. kola engleskog Premiershipa kada je Manchester City demolirao Manchester United i nakon toga dugo vodio na ljesvici?! Roberto Mancini i njegovi u međuvremenu su gotovo proglašeni novim prvacima Engleske, no danas je United prvi na ljestvici i grabi velikim koracima prema novom naslovu.

U ponedjeljak je utakmicom Uniteda i Fulhama kompletirano 30. kolo, a pogodak Waynea Rooneyja postignut u 42. minuti donio je Fergusonovoj momčadi tri boda prednosti nad gradskim rivalom koji je dva dana ranije remizirao 1-1 kod Stoke Cityja.

Dok su se u Manchesteru tukli United i Fulham, Roberto Mancini je već cijeli dan šetao Međugorjem nakon što je u ponedjeljak ujutro sletio u Mostaru. Mancini planira u Međugorju ostati puna dva dana, a smješten je u hotelu Grace. Naravno, namjera osvjedočenog i revnog vjernika je posjet brdu ukazanja Djevice Marije.

Zlobnici su već primijetili kako je Talijan u Međugorje došao tražeći posljednju slamku spasa kako bi na tablici opet preoteo primat ljutom gradskom rivalu.

Linker
22. rujan 2024 20:58