PRIJATELJSKE

Mandža, Olić i Lakić zabili

Nogometaši Kaiserslauterna napunili su mrežu još jednoj amaterskoj izabranoj momčadi pobijedivši 16-2 (9-0) sastav regije Bismark...
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 09. srpanj 2011. 11:37

Tri je gola za pobjednike zabio Srđan Lakić, koji je odigrao prvo poluvrijeme. Mario Mandžukić odigrao je drugo i dodao dva pogotka.Više od dobre vijesti u vidu nove dvoznamenkaste brojke golova u mreži nedoraslog suparnika, trenera Felixa Magatha pogodila je loša: Hasan Salihamidžić u 18. je minuti stradao u jednom duelu slomivši si ruku. Pukla mu je kost u lijevoj podlaktici. Nije zasad jasno koliko će dugo 34-godišnji Bosanac, ovoljetno pojačanje kluba iz Juventusa, pauzirati. Morat će se također podvrgnuti dodatnim pregledima.

Nišanske sprave i dalje preciznima drži Ivica Olić. Nogometaši Bayerna pobijedili su u svojoj drugoj pripremnoj utakmici u Trentinu reprezentaciju Katara 4-2, a hrvatski je 32-godišnji napadač zabio za 4-1 u 83.minuti. Zabio je Olić jedan pogodak i u prvome Bayernovu ispitu protiva lokalnih amatera, koje su Bavarci deklasirali 15-0. I ovom je prilikom Olić ušao u igru oko 60. minute. Danijel Pranjić igrao je od 46.

Prijateljske nogometne utakmice:

Bayern – Katar 4-2

Wolfsburg – Regija Bismark 16-2

Salihović i Ibišević strijelci za Hoffenheim



Nogometaši Hoffenheima u jakoj su provjernoj utakmici, igranoj u njihovoj pripremnoj bazi u austrijskom Feldkirchenu, pobijedili domaći Ried 2-0. Oba su gola za bundesligašku momčad protiv domaćeg sastava, inače prošlosezonskog osvajača Austrijskog kupa, zabili bosansko-hercegovački reprezentativci: Sejad Salihović u 79. i Vedad Ibišević u 85. minuti. Na austrijskom sjeveru momčad Holgera Stanislawskog priprema se tek četiri dana. U nedjelju je čeka novi ozbiljan suparnik - bečki Rapid.

Linker
23. rujan 2024 19:25