Screenshot/Twitter
ŽIVOT IDE DALJE

MANDŽUKIĆ POSTAJE TREĆI NAJPLAĆENIJI HRVATSKI SPORTAŠ, OPROŠTAJNE PORUKE PREPLAVILE SU INTERNET: 'Bijeli prinče, nikada te nećemo zaboraviti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. prosinac 2019. 20:39

Svijet društvenih mreža, barem onaj dio koji navija za boje talijanskog prvaka Juventusa oplakuje odlazak Marija Mandžukića nakon četiri godine iz Torina. Potpisao je bivši hrvatski reprezentativac danas ugovor na godinu i pol dana s katarskim klubom Al-Duhailom po kojem će, prema nekim izvorima zarađivati oko sedam milijuna eura na godinu.

Navijači Bianconera na Twitteru pod hashtagom Mandžukićeva prezimena pišu dirljive oproštajne poruke i dijele fotografije koje diraju u srce. To jasno govori o činjenici da je nekadašnji igrač Bayerna i madridskog Atletica ostavio dubok trag u klubu kojem je donio toliko radosti i sreće.

Podsjetimo, Mandžukić bi s plaćom od sedam milijuna eura biti treći najolaćeniji hrvatski sportaš. Više od njega zarađivat će samo Bojan Bogdanović koji je uvjerljivo vodeći s godišnjim primanjima u NBA ligi od oko 18 milijuna dolara, dok je na osam milijuna eura odmjerena godišnja plaća Luke Modrića u madridskom Realu.

- Žao mi je što odlaziš, puno ti sreće želim u novom klubu, valjda ćemo sada shvatiti što smo izgubili - rekao je jedan od navijača Juventusa.

- Bijeli prinče, uvijek će ovaj stadion biti tvoja kuća. Nikada te nećemo zaboraviti - nastavlja drugi u sličnom tonu.

Linker
18. travanj 2024 19:07