Reuters / Russell Cheyne Livepic / REUTERS
PONUDA KAO U PRIČI

MANDŽUKIĆU I PJACI U JUVENTUS STIŽE OPAKA KONKURECIJA? Za njega se otimaju sami velikani: Francusko čudo od djeteta zapelo za oko 'staroj dami'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2017. 10:14

Talijanski mediji donose vijest kako je Juventus navodno jako zainteresiran da u svoje redove dovede jednog od najvećih talenata u Eruopi, Celticovog Moussu Dembelea. Ovaj sjajni 20-godišnji napadač Celtica u svojoj je prvoj sezoni za slavni škotski klub postigao 27 pogodaka u svim natjecanjima.

Već su ranije za njega interes pokazali sami velikani, a 'stara dama' samo je posljednja u nizu. Osim Juventusa u redu stoje i Manchester City, Real Madrid, Manchester United i Chelsea i bit će zanimljivo gledati razvoj situacije kada je ovaj wunderkind u pitanju.


MOUSSA DEMBELE ¦ Goals, Skills, Assists... by Football-fans2016

Iako su svi pokazali veliko zanimanje, jedina prava ponuda za mladog Francuza stigla je iz West Hama koja je iznosila 29 milijuna eura, ali je ona glatko odbijena. Moussa Dembele ugovor sa Celticom ima do 2020. godine, pa ostaje da se vidi hoće li već na ljeto napustiti doći u Juventus ili negdje drugdje.

Linker
03. svibanj 2024 05:02