Catez, 250508.Pripreme Hrvatske nogometne reprezentacije u slovenskim Brezicama pred odlazak na EURO 2008 u Austriji i Svicarskoj, Manuel Pamic igrac Salzburga tokom treninga.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
DOBRE VIJESTI ZA BILIĆA

Manuel Pamić smije igrati za reprezentaciju, Cvjetković povukao zahtjev za isplatu!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 23. rujan 2010. 01:11

Manuel Pamić više nije “na ledu”, jednogodišnja sapunica jučer je okončana. Igrač praške Sparte i menadžer Ivan Cvjetković nagodili su se, te je Cvjetković pred Arbitražnim sudom HNS-a izjavio kako povlači zahtjev za isplatom i predlaže da se ukine suspenzija HNS-a. Po hitnom postupku to je Disciplinska komisija i učinila.

- Cvjetković i ja održali smo brojne sastanke, otišao sam i u Beč kako bih se našao s Manuelom i kako bismo uskladili poglede i stavove. Jako sam sretan ishodom - kazao je odvjetnik Pavličić.

Najveseliji je dakako igrač:

- Užasno sam se puno namučio u proteklih devet mjeseci. Zbog svih ovih zbivanja nisam mogao biti koncentriran niti na igre u klubu. To me strašno opterećivalo. Ali, nakon mnogo truda i umješnosti odvjetnika uspjeli smo ishoditi da sad jedino o igrama ovisi hoću li se naći na popisu izbornika Bilića.

Ako vas aktivira već za Izrael, hoćete li biti spremni?

- Kao zapeta puška. Puno se o meni pisalo, a najmanje o onome što pokazujem na terenu. No, ne želim se u reprezentaciju gurati preko novina. Mislim da su dovoljan argument nastupi u dresu Sparte.

Izbornik Bilić sutra će objaviti popis reprezentativaca za utakmicu protiv Izraela. Hoće li se Pamić naći na popisu ovisi samo o izborniku, no u korist igrača Sparte ide činjenica da je u savezu sve riješeno u vrlo kratkom vremenu.

Linker
19. svibanj 2024 10:48