Ronald Goršić / CROPIX
RENO ODABRAO MUNCHEN

Marin Tomasov umjesto na pripreme s Dinamom, otišao put druge njemačke lige!

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 18. lipanj 2012. 13:57

Mile Bilić već je nervozno cupkao oko autobusa kojim će malo kasnije odvesti “modre” vedete u Sloveniju na prvi dio priprema. Sve je bilo spremno za polazak, ali jedno je mjesto u autobusu bilo prazno...

Marin Tomasov ipak nije otišao s Dinamom na pripreme. Crne slutnje kako će štićenik Rene Sinovčića umjesto u Maksimir put Njemačke su se obistinile.

Tomasov je u ponedjeljak potpisao trogodišnji ugovor za München 1860. Čudno, jer isti je igrač u petak stavio autogram na vjernost Dinamu...

Naivci u Maksimiru

Iz Maksimira su se oglasili priopćenjem. Kažu kako su “neugodno iznenađeni što u autobusu za Sloveniju nije bio Marin Tomasov”. Dodali su kako su izvršili sve što su Tomasov i Sinovčić tražili od njih i da je igrač svojevoljno potpisao ugovor s Dinamom.

E sad, ako je Tomasov potpisao ugovor s “modrima” s važećom ispisnicom Zadra, onda Mamić i društvo nemaju razloga za brigu. Međutim, ako je igrač potpisao, a neki od preduvjeta (od kojih je glavni odšteta Zadru), nisu bili ispunjeni, onda su u Dinamu ispali puno veći naivci nego što se čovjek mogao nadati.

Što se točno dogodilo znaju samo braća Mamić i Reno Sinovčić, ali jedna od verzija na koju smo naišli jest ona kako je Sinovčić preveo Mamića “žednog preko vode”.

Zoki radio na svoju ruku

Naime, poslao je Tomasova u Zagreb na treninge, a tih nekoliko fotografija iskoristio je kako bi podigao cijenu . Uostalom, da je u kontaktu s Münchenom, Sinovčić je dao naslutiti još u petak kada je, demantirajući potpis ugovora, znakovito izjavio kako će Tomasov u Dinamo ili u Njemačku.

Druga verzija je ona da je Zoran Mamić na svoju ruku finiširao transfer i potpisao igrača bez da je dogovorio sve detalje sa Zadrom.

Valjda je mislio kako će Sinovčića stjerati u kut. Ipak, on je preiskusan da bi se navukao na tanak led. Odigrao je Reno igru, Tomasova poslao u Njemačku, a Dinamo učinio krajnje neozbiljnim.

Sinovčić: Dinamo je jedini Krivac!

Reno Sinovčić otkrio je svoje viđenje situacije oko transfera Tomasova.

- Jedini razlog za to što Tomasov nije odabrao Maksimir upravo je Dinamo. Danima čekam da se nađemo Mamić, Tomasov i ja. Kako se to nije dogodilo, držao sam kako je posao propao i okrenuo se Münchenu. Pet puta sam Mamiću rekao što se očekuje, ali unatoč tome nije postupio tako.

Linker
04. svibanj 2024 16:05