Amte Čizmić/CROPIX
MERCATO NA POLJUDU

Mario Pašalić šokirao čelnike Hajduka: 'Neću milijun eura od Catanije, želim ostati u Splitu!'

Za 18-godišnjeg Pašalića bio je spreman privatni avion da ga odvede na Siciliju da se završi taj posao, ali mladić nije pristao na ponudu talijanskog prvoligaša
Piše: Alen OrlićObjavljeno: 02. rujan 2013. 18:08

Mario Pašalić ostaje u Hajduku. Ne želi u Cataniju za ugovor od milijun eura i odštetu Hajduku od 1,5 milijuna eura, što se gledalo kao na pravi dar s neba za blagajnu splitskog kluba. Sad je Hajdukov predsjednik Marin Brbić opet na sto muka. Gdje i kako pronaći novac da bi se preživjelo...

- Pašalić je jako privržen Hajduku i zato ostaje. Ne želi ići u Cataniju - rekao je sportski direktor Hajduka Jens Andersson, koji je trebao biti glavni igrač “bijelih” ovih dana jer se očekivalo da će se napraviti barem jedan pravi transfer.

Ali Andersson kaže da je došao s prvim danom prijelaznog roka i da nije imao dovoljno vremena za kompletan uvid u stanje. Za zimski prijelazni rok imat će puno bolju sliku.

Za 18-godišnjeg Pašalića, pak, bio je spreman privatni avion da ga odvede na Siciliju da se završi taj posao, ali mladić nije pristao na ponudu talijanskog prvoligaša koji mu je nudio ugovor od milijun eura za pet godina.

Pašaliću nije žurba i ne trči za prvom ponudom iz inozemstva. Takav stav treba poštovati pa makar je Hajduku danas teško jer je izgubio sigurnu zaradu. No možda će u budućnosti zaraditi višestruko. Osim toga, mogli su prodati i neke druge koji su već dugo u izlogu. Ali kako reče Andersson:

- Teško je prodati onoga koga nitko ne traži!

Linker
18. svibanj 2024 16:55