getty images
JUVENTUSU SUPERKUP

Marko Livaja s dva pogotka poslao poruku Niki Kovaču, vratio se Mateo Kovačić!

Inter je slavio protiv Cittadelle sa 4-0, s tim da je suparnik tijekom drugog dijela igrao s igračem manje. Prvo ime susreta je bio Rodrigo Palacio koji je postigao dva pogotka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2013. 23:49

Mladi hrvatski nogometaš Marko Livaja bio je junak u pobjedi Atalante od 3-0 protiv drugoligaša Barija. U pitanju je bio ogled trećeg kola talijanskoga Kupa...

Livaja je u prvih pola sata (7. i 30. minuta) dvama pogocima slomio suparnika i otvorio sastavu iz Bergama prolaz dalje. Podsjetimo kako je nedavno Livaja došao u sukob s ljudima iz Hrvatskog nogometnog saveza , a već je i ranije doživio dvije suspenzije kao igrač Atalante. Stvar je, pak, trećim golom na ogledu dovršio De Luca.

Istovremeno se milanski Inter na svom San Siru predstavio navijačima u ogledu protiv također drugoligaša Cittadelle. Slavio je Inter 4-0, s tim da je suparnik tijekom drugog dijela igrao s igračem manje. Prvo ime susreta je bio Argentinac Rodrigo Palacio koji je postigao dva pogotka.

U momčad se, nakon ozljede, vratio i hrvatski nogometaš Mateo Kovačić. Od novog trenera Waltera Mazzarrija je dobio posljednjih pola sata na travnjaku.

Superkup: Juventus deklasirao Lazio

Nogometaši talijanskog nogometnog prvaka Juventusa pobjednici su Superkupa nakon što su na stadionu Olimpico u Rimu deklasirali talijanskog pobjednika kupa Lazio 4-0.

Golove za torinsku 'Staru damu' zabili su Paul Pogba (23), Giorgio Chiellini (52), Stephan Lichtsteiner (54) i novo pojačanje pristiglo iz Manchester Cityja Carlos Tevez (56).

Talijanski kup, 3. kolo:

Inter - Cittadella 4-0 (Jonathan 18, Palacio 31-11m, 59, Ranocchia 63)

Atalanta - Bari 3-0 (Livaja 7, 30, De Luca 75)

Linker
22. rujan 2024 03:55