Hanza Media
A SADA NA ČIZMU

MARKO PJACA OTIŠAO SA STILOM 'On je sjajan dečko, hvala mu na svemu, nedostajat će nam'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2016. 01:51

Nogometaši Dinama izborili su plasman u treće pretkolo Lige prvaka nakon što su u dramatičnom uzvratu 2. pretkola na stadionu Maksimir pobijedili Vardar 3-2.

Nakon skopskog slavlja 'modri' su daleko teže nego što se očekivalo izborili prolaz u iduću rundu u kojoj ih očekuje Dinamo iz Tbilisija.

Junak utakmice nakon okršaja s Vardarom kazao je nekoliko riječi o emotivnom oproštaju od modrog kluba.

- Za mene najbolji mogući oproštaj koji samo mogao imati u Dinamu. Najbitnija je pobjeda i prolazak dalje, još ta dva gola i asistencija, prezadovoljan sam. Kad sam vidio sve te ljude na tribinama koji su mi pljeskali i skandirali, to je trenutak koji nikada neću zaboraviti. Penali? Bilo je teško, općenito cijela utakmica bila je zahtjevna, bio sam jako nervozan kao da mi je prva u karijeri a ne zadnja za Dinamo. Srećom sve se sretno završilo, oproštaj na najbolji mogući način. Nakon primljenog gola nismo gubili vjeru u sebe, bili smo bolji od njih, na kraju smo to i pokazali i pobjedili. Posebno se zahvaljujem na ovom lijepom oproštaju navijačima. Sada idem dalje, a novi klub saznat ćete za par dana.

Pjacin suigrač , Marko Rog imao je samo riječi hvale za novog igrača Juventusa.

- Realno, mi jesmo bolja ekipa. Možda su oni imali više prilika, ali opet, dalje ide bolja ekipa. Pjaca? On je prije svega jedan jako dobar dečko i hvala mu na svemu što je napravio za klub. Želim mu puno sreće u karijeri, nedostajat će nam. Ne znam za Gruzijce, moram reći da je i Vardar jedna dobra ekipa, nadam se da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu, bolji smo i od Gruzijaca, nadam se da ćemo proći i to pretkolo.

Linker
04. svibanj 2024 06:21